Promovirana digitalna antologija Hrvatsko pjesništvo Boke kotorske

Predstavljanje u organizaciji Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore je održano u Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi

Digitalna antologija „Hrvatsko pjesništvo Boke kotorske“ promovirana je 17. prosinca u Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi, u organizaciji Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore.
Ovoj uistinu zanimljivoj večeri pečat su dali članovi dramske sekcije i zbora OŠ“ Narodni heroj Savo Ilić“, kao i dječji zbor Hrvatskog kulturnog društva „Tomislav“. Voditelj programa bio je mladi Antonio Grgurović.
Na početku večeri nazočne je pozdravio predsjednik Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore Zvonimir Deković, izrazivši zadovoljstvo što je ova antologija realizirana te podsjetio na nedavnu promociju zbirke poezije hrvatskih pjesnika iz Boke kotorske u Podgorici.
O digitalnoj antologiji govorio je i Marin Čaveliš, a autorica antologije Dijana Milošević izrazila je zahvalnost svima koji su pomogli u njenoj realizaciji, kao i onima koji su ustupili autorska prava za objavu. Nazočnima se obratio poslanik Hrvatske građanske inicijative u Skupštini Crne Gore Adrijan Vuksanović. Promocija se održava pod pokroviteljstvom Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Crne Gore, a nazočio joj je i veleposlanik Republike Hrvatske u Crnoj Gori Veselko Grubišić.

Fotogalerija

Časopis Matica

 

Hrvatski iseljenički zbornik

 

Kontakt info

  • HRVATSKA MATICA ISELJENIKA
  • Trg Stjepana Radića 3
  • 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Tel: +385 1 611 51 16
  • Fax: +385 1 611 15 22
  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.