Adventska večer u Zürichu

Zvonimir Mitar, Marijan Ivačić i Ljiljanka Primorac dobitnici su priznanja Generalnog konzulata RH u Zürichu za izuzetan doprinos u radu konzulata te za pomaganje u ostvarenju ciljeva Hrvata koji žive i rade u švicarskim kantonima koje pokriva

Hrvatski kulturni klub Švicarska i Kulturno umjetničko društvo Silvije Strahimir Kranjčević Zürich 15. prosinca su na svojoj tradicionalnoj adventskoj večeri okupili veliki broj Hrvata iz Züricha i okolice te njihovih švicarskih prijatelja.
Među brojnim gostima bio je i generalni konzul RH u Zürichu Slobodan Mikac. Došao je u pratnji gostiju iz Hrvatske, ali i sa svim djelatnicima konzulata. Goste je pozdravio Stjepan Drozdek.
Drozdek je čestitao Zvonimiru Mitru, Marijanu Ivačiću i Ljiljanki Primorac, dobitnicima priznanja Generalnog konzulata RH u Zürichu https://moja-domovina.net/2017/12/14/generalnom-konzulatu-rh-zurichu-dodjeljene-zahvalnice-istaknutim-pojedincima/
za izuzetan doprinos u radu konzulata te za pomaganje u ostvarenju ciljeva Hrvata koji žive i rade u švicarskim kantonima koje pokriva.
- Mi ne dijelimo priznanja onima koji cijelu godinu rade za HKK i KUD i tako obogaćuju i doprinose uspješnoj suradnji među nama, ali najmanje što možemo učiniti je reći im hvala – kazao je Stjepan Drozdek.
U kulturno-glazbenom programu nastupili su KUD Silvije Strahimir Kranjčević, Melodyman kojeg čini Duško Krznar iz Züricha te KUD Prigorje.
(Fenix Magazin)

Časopis Matica

 

Hrvatski iseljenički zbornik

 

Kontakt info

  • HRVATSKA MATICA ISELJENIKA
  • Trg Stjepana Radića 3
  • 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Tel: +385 1 611 51 16
  • Fax: +385 1 611 15 22
  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.