Predsjednica u Derventi

U okviru službenog posjeta BiH, predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović posjetit će i Derventu, gdje će senakratko susresti i s hrvatskim povratnicima u Napretkovu domu

U okviru službenog posjeta Bosni i Herecegovini, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović posjetit će i Derventu, gdje će se, između ostaloga, nakratko susresti s hrvatskim povratnicima u Napretkovu domu, stoji na stranici Hrvatskog kulturnog društva Napredak Derventa.
Na povratku iz Sarajeva u petak, 19. siječnja, predsjednica će se najprije u općinskoj zgradi u Derventi susresti s načelnikom Miloradom Simićem i drugim političkim i administrativnim osobljem derventske općine, a potom će u Napretkovu domu nakratko pozdraviti predstavnike derventskih Hrvata koji su se vratili na svoja ognjišta u svoju općinu. Nakon toga slijedi posjet Franjevačkom samostanu Plehan.
Zbog sigurnosnih zahtjeva vezanih za ovakve vrste posjeta, članovi HKD Napredak i drugi povratnici s područja te općine koji žele doći na susret s predsjednicom u Napretkov dom, morat će do srijede, 17. siječnja isključivo uredu HKD Napredak najaviti svoj dolazak telefonom, sms porukom ili elektronskom poštom i doći u Dom otprilike sat vremena prije termina susreta, koji će biti naknadno objavljen. Broj mjesta u dvorani Doma je ograničen.
Brojevi telefona na koje se mogu najaviti dolazak su: 053-331-846 ili 061-172-512 ili 065-697-476 a adresa elektronske pošte glasi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..">.
(Fenix Magazin)

Časopis Matica

 

Hrvatski iseljenički zbornik

 

Kontakt info

  • HRVATSKA MATICA ISELJENIKA
  • Trg Stjepana Radića 3
  • 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Tel: +385 1 611 51 16
  • Fax: +385 1 611 15 22
  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.