Hrvatske tvrtke na sajmu u Francuskoj

Izložbene prostore hrvatskih tvrtki na sajmu posjetili su veleposlanik Republike Hrvatske u Francuskoj Republici Filip Vučak i državni tajnik u Ministarstvu obrane Zdravko Jakop

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore tvrtke Šestan Busch, Prelog, Galeb, Agencija Alan, KAP-KO, DOK-ING, P-mtč, Šešir, Odjeća i Ikom kovnica nastupaju na međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme „Eurosatory“, koji se održava od 11 do15. lipnja u prostorima centra Paris-Nord Villepinte u Parizu.
Sajam „Eurosatory“ je jedan od najvećih svjetskih vojnih sajmova namijenjen kopnenoj vojsci i protuzračnoj obrani. Sajam je prvi put organiziran 1967. godine, održava se svake druge godine, a broj izlagača i posjetitelja konstantno raste. Prije dvije godine sajam je okupio 1.572 izlagača iz 56 zemalja, 55.500 posjetitelja iz 152 zemlje te 213 službenih delegacija iz 94 zemlje. Domaćini vjeruju da će ove godine nadmašiti te brojke što je na početku sajma u svom pozdravnom govoru izjavila francuska ministrica obrane Florence Parly.
Izložbene prostore hrvatskih tvrtki na sajmu „Eurosatory“ posjetili su veleposlanik Republike Hrvatske u Francuskoj Republici Filip Vučak i državni tajnik u Ministarstvu obrane Zdravko Jakop. (fr.mvep.hr)

Više informacija o sajmu: www.eurosatory.com


Časopis Matica

 

Hrvatski iseljenički zbornik

 

Kontakt info

  • HRVATSKA MATICA ISELJENIKA
  • Trg Stjepana Radića 3
  • 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Tel: +385 1 611 51 16
  • Fax: +385 1 611 15 22
  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.