Hrvatski party brod u Švicarskoj

U Romanshornu se na brodu zavijorila hrvatska trobojnica. Najveća zvijezda večeri je svakako bio jedan od najpoznatijih DJ-a švicarske house-scene DJ Scaloni, a za domaću glazbu bili su zaduženi dobro poznati DJ Damy i DJ Mirko, a uz njih i MC Taz Soldo. Tijekom plovidbe gosti su mogli uživati u velikom izboru pića, posebice dobrih koktela. Unatoč kratkoj kiši, na brodu je vladala odlična atmosfera Od posljednje lipanjske subote hrvatska party scena u Švicarskoj otvara novu stranicu povijesti. Po prvi put su se hrvatski partijaneri s kopna preselili na vodu. O višestoljetnoj pomorskoj tradiciji našeg naroda najbolje govori činjenica da su za prvi hrvatski party brod karte planule tek što su puštene u prodaju. Više stotina mladih ostalo je bez karata i nažalost ovaj put nije moglo na brod. U subotu, 30. lipnja 2012. u Romanshornu se na brodu zavijorila hrvatska trobojnica.

 

Već od 19 sati stizali su prvi gosti iz cijele Švicarske, a oko pola deset brod se otisnuo od obale. Već na početku počelo se sa žestokim DJ-programom. Najveća zvijezda večeri je svakako bio jedan od najpoznatijih DJ-a švicarske house-scene DJ Scaloni. On je i redoviti gost diskoteke Hacienda u Vodicama i zato je dobro znao kako zagrijati hrvatsku publiku.
Za domaću glazbu bili su zaduženi dobro poznati DJ Damy i DJ Mirko, a uz njih i MC Taz Soldo. Tijekom plovidbe gosti su mogli uživati u velikom izboru pića, posebice dobrih koktela. Unatoč kratkoj kiši, na brodu je vladala odlična atmosfera. Organizatori (cronight.ch) su sa zadovoljstvom objavili da će i sljedeće godine, u isto vrijeme i na istom brodu, ponovno održati ovakav hrvatski party.

Više fotografija možete pogledati na http://www.hrvati.ch

Časopis Matica

 

Hrvatski iseljenički zbornik

 

Kontakt info

  • HRVATSKA MATICA ISELJENIKA
  • Trg Stjepana Radića 3
  • 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Tel: +385 1 611 51 16
  • Fax: +385 1 611 15 22
  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.