Prvi Hrvatsko-njemački poslovni imenik

120213 iCroExpress - mjesećnik za iseljene Hrvate u Njemačkoj i u svijetu priprema u suradnji s Hrvatskim svjetskim kongresom Njemačke izradu prvog Hrvatsko-njemačkog poslovnog imenika i to za 2012./13. godinu. Poslovni imenik će sadržavati adrese, brojeve telefona i telefaxa, e- mail adrese i web stranice  po djelatnostima: javne službe i udruge, zdravstvo, turizam i ugostiteljstvo, graditeljstvo, promet, trgovina i prodaja, osiguravajuća društva, magazini, izdavačke kuće i web portali, pravna i savjetodavna djelatnost, hrvatske katoličke misije, glazba i kultura, pogrebna poduzeća,…
 Hrvatsko-njemački poslovni imenik predstavlja poslovne ljude, njihove proizvode i usluge u svrhu lakšeg pronalaženja poslovnih partnera i kupaca u Njemačkoj.
Redakcija CroExpressa poziva sve gospodarstvenike, velike, srednje i male poduzetnike, obrtnike i druge koji žive i rade u Njemačkoj da dostave podatke (naziv tvrtke, ime i prezime, adresu, telefon, fax, e-mail, web stranicu) na e-mail dresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona 0049 511 336 46 87.
Podatke mogu dostaviti i tvrtke iz Hrvatske i BiH koje su već nazočne na njemačkom tržištu ili to planiraju, kao i njemačke tvrtke koje zapošljavaju hrvatske djelatnike.
Prijave se primaju do 31.03.2012.
(http://www.croatia-presse.de)

Časopis Matica

 

Hrvatski iseljenički zbornik

 

Kontakt info

  • HRVATSKA MATICA ISELJENIKA
  • Trg Stjepana Radića 3
  • 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Tel: +385 1 611 51 16
  • Fax: +385 1 611 15 22
  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.