Projekti Istra Inspirit i Hrvatska 365 na World Travel Marketu u Londonu

Za trajanja ovog iznimno važnog sajma održat će se preko 500 raznih seminara, prezentacija i događanja, svoju turističku ponudu predstavit će preko 200 zemalja

Posjetitelji World Travel Marketa, vodećeg svjetskog sajma turističke industrije, koji se od 3. do 11. studenog održava u Londonu, moći se saznati i o projektu Istra Inspirit. Ondje će promovirati svoju ponudu theatre & gourmet doživljaja osmišljenih na temu legendi, priča i mitova Istre. Za trajanja ovog iznimno važnog sajma održat će se preko 500 raznih seminara, prezentacija i događanja, svoju turističku ponudu predstavit će preko 200 zemalja, a sve prati preko tri tisuće novinara.
Turističku ponude Hrvatske predstavit će Hrvatska turistička zajednica sa 15-ak drugih suizlagača, a posebno će se prezentirati projekt "Hrvatska 365“. Posjetiteljima WTM-a prezentiran će biti i projekt Istra Inspirit s njegovom najnovijim doživljajem "Morganovo blago", kojeg će predstaviti turističkim i putničkim agencijama kao zanimljiv paket aranžman koji njihove goste na nesvakidašnji način može upoznati s kulturno-povijesnom baštinom Istre, odnosno Dvigradom i legendom o sakrivenom blagu kapetana Henryja Morgana.
(Večernji list.hr)

Časopis Matica

 

Hrvatski iseljenički zbornik

 

Kontakt info

  • HRVATSKA MATICA ISELJENIKA
  • Trg Stjepana Radića 3
  • 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Tel: +385 1 611 51 16
  • Fax: +385 1 611 15 22
  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.