U lipnju na snazi sezonski red plovidbe

Nova katamaranska linija će povezivati Pulu, Unije, Susak, Mali Lošinj, Ilovik, Silbu i Zadar a sezonska Dubrovnik, Korčulu, Hvar, Bol i Split

Najveći domaći putnički brodar Jadrolinija od petka, 2. lipnja prelazi na sezonski red plovidbe, a uz postojeće linije uvodi novu katamaransku koja će od 3. lipnja povezivati Pulu, Unije, Susak, Mali Lošinj, Ilovik, Silbu i Zadar te sezonsku katamaransku liniju koja će od 9. lipnja povezivati Dubrovnik, Korčulu, Hvar, Bol i Split. 

Iz te tvrtke izvijestili su i da od druge polovine svibnja već prometuje nova međunarodna trajektna linija, koja će do prosinca povezivati Bari u Italiji s Barom u Crnoj Gori.

Iz Jadrolinije ističu da sezonski red plovidbe podrazumijeva uvođenje dodatnih putovanja na linijama u lokalnom linijskom pomorskom prometu.

Stupanjem na snagu sezonskog reda plovidbe počinje se primjenjivati i sezonska tarifa, s cijenama u prosjeku 20 kuna većim u odnosu na izvansezonsku tarifu, naveli su, napominjući da se sezonska tarifa ne odnosi na otočane, odnosno vlasnike otočnih iskaznica, kojima cijene ostaju nepromijenjene tijekom cijele godine.

Putnicima se, kako bi se tijekom sezone smanjile gužve u agencijama i na prodajnim mjestima u pristaništima, preporuča kupnja karte putem službene Jadrolinijine stranice, na kojoj su dostupni i pretraživanje reda plovidbe, online kupnja karata i dnevne servisne informacije.
(tportal.hr)

Časopis Matica

 

Hrvatski iseljenički zbornik

 

Kontakt info

  • HRVATSKA MATICA ISELJENIKA
  • Trg Stjepana Radića 3
  • 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Tel: +385 1 611 51 16
  • Fax: +385 1 611 15 22
  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.